Fieldmarketing

Fieldmarketing

Al ruim 30 jaar zijn we toonaangevend in fieldmarketing voor merkfabrikanten en retailers. Van winkeldemonstraties, promotie en sampling, kookdemonstraties en merchandising tot schapverzorging. Uniek is onze eigen Proef & Probeer formule: promotiezuilen die een impuls aan uw instore-activiteiten geven. Ze zijn makkelijk en voordelig aan te passen aan de formule van de retailer.

Van concept tot uitvoering

Buurman & Buurman maakt het verschil in de uitvoering van elk project. Van het start- tot het eindpunt zijn we met onze eigen creatieve en commerciële mensen betrokken bij de realisatie van uw target.

 

We beschikken over een groot bestand van ervaren promotiemedewerkers verspreid over heel Nederland. De promotiemedewerkers worden door ons geselecteerd en intern opgeleid. Ze werken op een persoonlijke wijze met een 1-op-1 gerichte benadering, waarbij het product doelgericht onder de aandacht wordt gebracht.

Antwoord op uw vragen

Wat kunnen winkeldemonstraties, sampling of andere promoties voor uw merk betekenen? Wie zorgt voor de juiste promotiemedewerkers, instrueert ze en traint ze? Wie verzorgt de rapportage van de gehele actie? Allemaal activiteiten die we u graag uit handen nemen.

Productdemonstraties

Proeven, ruiken & zien = overtuigen! Zeker op de winkelvloer. De persoonlijke kennismaking met uw product middels creatieve recepten verhoogt de attentiewaarde effectief. Onze landelijk opererende promotiemedewerkers verzorgen proef- en kookdemonstraties altijd met een persoonlijke 1-op-1 gerichte benadering. Dat juist de eerste indruk belangrijk is, blijkt uit het enthousiasme waarmee klanten op de winkeldemonstraties reageren. Onze professionele werkwijze, met als doel de consument te overtuigen, zorgt voor het door u gewenste resultaat.

Proef & Probeer

Proef & Probeer geeft een nieuwe impuls aan uw instore-activiteiten. De promotiezuilen zijn makkelijk aan de huisformule van de retailer en het product aan te passen. Ze worden strategisch opgesteld: haaks op kopstellingen c.q. schappen van de te proeven of proberen artikelen. De Proef & Probeerzuil is laagdrempelig, voordelig in te zetten en is een unieke tool om meer service te bieden. Proef & Probeer geeft een onmiddellijke impuls aan de merkbeleving en verhoogt uw verkoopresultaten.

Proefmobiel

ProefMobiel® komt als het ware naar de consument toe, in plaats van andersom. Het geeft een nieuwe impuls aan de bestaande instore-activiteiten van de retailer. Het grote voordeel is het persoonlijke contact tussen de klant en de promotor.

 

ProefMobiel® is een unieke tool om extra service mee te bieden en de merkbeleving en verkoopresultaten mee te verhogen. Bovendien werkt het laagdrempelig: in plaats van dat de consument naar een promotiepaal toe moet lopen, komt het meubel met daarachter één van onze promotiedames of -heren naar de klant toe. Het is een uniek concept en een mooi voorbeeld van hoe je merkbeleving en communicatie naar een next level kunt tillen.

NIEUW
van Buurman & Buurman

De beach ashtray, nu bij Bries op het strand.

Wij zoeken jou!

Voor diverse demonstratie- en promotieactiviteiten zijn wij op zoek naar vrouwen en mannen die vast willen werken voor maximaal 4 dagen per week (woensdag tot en met zaterdag). Wij zorgen voor een gedegen instructie, persoonlijke begeleiding en een goede (bij)verdienste. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met Buurman & Buurman

Meer info